Konzultáció

Mi történik a konzultáció során?

Felmérjük az igényeidet

A konzultáció szükséges ahhoz, hogy felmérjük a weboldaladdal, logóddal vagy webes grafikáiddal kapcsolatos igényeidet, amely alapján majd pontos árajánlatot adhatok neked. 
A konzultáció, majd az árajánlat elkészítése számodra nem jár semmilyen kötelezettséggel.
A kapcsolattartás történhet Zoomon, telefonon és e-mailben - ami számodra a legkényelmesebb.
dolgozzunk együtt!

Kialakítjuk a stratégiát

A konzultáció során többek között átbeszéljük, van-e valamilyen kész arculati elemed, kialakítjuk a stratégiát (meghatározzuk a célcsoportot és konkurenciaelemzést végzünk), és átbeszéljük azt is, nagyjából hogyan fog felépülni a sitemap (a főoldal és aloldalak struktúrája).
Szolgáltatások

Készen állsz a közös munkára?

Próbálkoztál már egyedül a honlapkészítéssel, dolgoztál már designerrel is, de még mindig nem vagy elégedett a végeredménnyel, vagy szeretnél végre magasabb szintre lépni. Mit szeretnél változtatni? Válassz annak megfelelően!

Webes grafikák

Bannerektől a social media grafikákig
ez kell nekem!

Honlapkészítés

Bemutatkozó weboldal és összetett webshop
Ezt keresem!

Logótervezés

Az alapoktól vagy meglévő logód újraalkotása
Ez érdekel!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

A határidő függ attól, hogy kész grafikai elemekkel, webszöveggel érkezel-e. Az időt befolyásolhatja az is, hogy van-e már regisztrált domain-ed és hozzá tartozó tárhelyed, de az sem probléma ha nincs – ezeket az adminisztrációkat is vállalom. 

Ha ezek nélkül indulunk, akkor az igénylés és tervezés több hetet is igénybe vehet. Közös munkával, a legideálisabb esetben is legalább 4 hét, mire egy egyszerűbb honlap elkészül. A részleteket minden esetben egy előzetes konzultáción tisztázzuk.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Minden általam tervezett honlapot egyedi áron készítek, ugyanakkor úgy gondolom, jó, ha ezekkel a költségekkel már az elején tisztában vagy. Egy weboldal domain nevének regisztrációja és a hozzá tartozó tárhely – ha az általam javasolt szolgáltatót választod – .hu végződés esetén az első évre kb. 2300 forint, .com végződés esetén kb. 4400 forint, majd évente körülbelül ugyanezért az összegért hosszabbítható. 

Az árajánlatomban megküldött ár áfa-mentes, alanyi adómentes vállalkozó vagyok. Részletekért nézd meg az Árak menüpontot!

Mennyibe kerül egy logó?

Minden általam tervezett logót egyedi árajánlat alapján készítem. Bátran fordulj hozzám meglévő logód újratervezése miatt is.

Az árajánlatomban megküldött ár áfa-mentes, alanyi adómentes vállalkozó vagyok. Részletekért nézd meg az Árak menüpontot!

Mennyi előleget kell fizetni?

Egészen addig, amíg nem fogadtad el az árajánlatot, nem kell fizetned. A közös munka megkezdésével, a szerződésben rögzített 20 százalék előleget kell megtérítened, legközelebb pedig már csak a weboldalad, webes grafikád vagy logód átadása előtt kapsz számlát a fennmaradó összegről. Az árajánlatban megküldött ár áfa-mentes, alanyi adómentes vállalkozó vagyok.

Ki készíti a jogi dokumentumokat?

Mint azt már te is tudod, minden weboldalnak és webshopnak szüksége van a profiljára szabott adatkezelési-szabályzati dokumentációra (GDPR). Ezeknek a szövegezésében nem tudok segíteni, de szívesen ajánlok olyan jogász szakembert, aki kedvező áron elkészíti weboldalad jogi dokumentumait, és teljeskörű jogi tanácsadást ad a közösségi média csatornáidra kitérően is.