Weboldal audit

Egy lépésnyire vagy attól, hogy több elkötelezett ügyfeled és új vásárlód legyen, akik bíznak a szakértelmedben. Előbb azonban ismerned kell az igényeiket és a weboldalad gyenge pontjait.

Foglalj időpontot a 60 perces tanácsadásra!

Időpontot foglalok!

A bemutatkozó honlapok ideje régen lejárt

Válts stratégiát! A 60 perces tanácsadás során feltérképezzük, miért nem konvertál a weboldalad, majd megoldást keresünk rá, hogy a honlapod folyamatosan szállítsa az érdeklődőket, a vásárlókat és - persze - a pénzt.

Önállóan megvalósítható cselekvési terv

Gyakorlatias tanácsokkal teli dokumentációt kapsz, hogy ráláss a weboldalad fejlesztendő területeire.

Viszlát, ad hoc módszerek! Helló, stratégia!

Tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, amelyeket akár azonnal be tudsz építeni a weboldaladba.

Forintban mérhető eredmények

A weboldalad frissítése és karbantartása többé nem muszájból elvégzett feladat, hanem küldetés.

Kétségbe ejt, hogy nem tudod kihasználni a honlapodban rejlő lehetőségeket?

Fogalmad sincs, hogy hogyan lehetnél vonzóbb a konkurenseidnél, miközben félsz, hogy 2-3 év alatt behozhatatlanul elhúznak melletted? Jó hír, hogy apró változtatásokkal is minőségi eredményeket tudsz elérni.

Miért nem kell nekik az ingyenes tudásanyagod sem?

Nem érted, hogy miért nem iratkoznak fel a hírlevélre? Miért nem foglalnak időpontot? A legtöbb honlap hibája, hogy nem vezeti a látogató figyelmét. Szerencsére van egy rakás izgalmas marketing és design megoldás, amely segíthet neked ebben.

Elvesztél a digitális térben? Nem tudod, hogyan tarthatnál mindent kézben?

Facebook, Instagram, Tiktok és még a weboldal is. Biztos, hogy mindenhol ott kell lenned? Bizonytalan vagy, hogy képes leszel-e hosszú távon ennyi csatornára minőségi tartalmat gyártani…

Ezekre mind van megoldásom a tanácsadáson

A 60 perces audit során alaposan elemezzük a weboldalt, és együtt feltérképezzük a fejlesztésre szoruló területeket. A beszélgetés során minden égető kérdésedre válaszolok, és egy átfogó cselekvési tervet adok, amelyet neked már csak meg kell valósítanod.

Időpontfoglalás

Időpontot foglalni legfeljebb 48 órával a konzultáció előtt tudsz hétfői, csütörtöki és pénteki napokra. A foglalásodról 12 órán belül jóváhagyó e-mailt kapsz, benne a további részletekkel.

Elemzés

A jóváhagyott foglalás után elkérem a weboldalad URL címét, hogy előzetesen átnézhessem a site-ot. Más szemmel kell nézni ugyanis egy webáruházat vagy egy landing oldalt.

Online meeting

A lefoglalt időpontod előtti napon kapsz tőlem egy meeting linket, ahol a tanácsadás történik. Itt minden kérdésedre válaszolni fogok.

Kész az akcióterv!

A meeting után, legkésőbb 24 órán belül, kapsz egy praktikus és akár önállóan is véghezvihető akciótervet, hogy sose fogyj ki az ötletekből!

Neked való a tanácsadás, ha...

Rövidebb utat járnál be a sikerig...

...és tisztában vagy vele, hogy a saját honlapod az egyik legfontosabb marketingeszközöd ehhez. Ne pazarolj több időt és pénzt a már amúgy sem működő honlapodba, ami felemészti az energiáidat.

Érzed, hogy változtatnod kell...

...a webes megjelenéseden, de nem tudod, hogyan csináld. Nyitottan állsz a tanácsok elé, ezért partnerként és nem végrehajtóként tekintesz rám. Meghallgatjuk egymás ötleteit, a szakmai észrevételeimet átgondolod.

Minőséget képviselsz...

...ezért többet, jobbat akarsz kihozni a vállalkozásodból és önmagadból. Nem félsz a változástól. Lelkiismeretes és precíz munkavégzésre van szükséged, és egy támogatóra, aki végigvezet a projekten.

Mennyibe kerül az auditálás?

Egyszeri díj

45 900 Ft

  • 60 perces tanácsadás
  • SEO beállítások ellenőrzése
  • Weboldal/webshop használhatóság ellenőrzése
  • Tesztelés eltérő képernyőkön (mobil, 4K kijelző, stb.)
  • Navigáció felülvizsgálata
  • Átfogó cselekvési terv akár önálló megvalósítással

Az audit konzultáció, nem tervezési szolgáltatás. Amennyiben az audit után szeretnéd, hogy a honlapodat megújítsuk, 15% kedvezményt adok a tervezés árából.

Időpontot foglalok!

Nézz be a kedvenc projektjeim mögé!

Portfóliómban a zöldcsírákat termesztő vállalkozó webshopjától az uniszex kozmetikai termék értékesítési oldaláig sokféle megbízással találkozhatsz. Mindegyikről olvashatsz pár érdekességet is.

Korábbi ügyfeleim mesélnek arról...

...milyen volt a közös munkánk.

Gaál Bernadett webdesigner

Gaál Bernadett vagyok, UI/UX designer

Weboldalak felhasználó fókuszú tervezését és fejlesztését végzem szoros együttműködésben az ügyfeleimmel.

Évekbe telt, mire felismertem, hogy sokan azért halogatják a webes projektjeiket, mert hiányzik mögülük a stratégiai gondolkodás, vagy félnek, hogy nem szereznek rutint a weboldal karbantartásában.

Ezért elhatároztam, hogy nemcsak weboldalt építek a megbízóimnak, hanem felkészítem őket, hogyan legyenek gondos gazdái a honlapjuknak. Ne érezzék magukat kiszolgáltatva, amiért még a legapróbb változtatásnál is külső segítségére szorulnak, és magabiztosan boldoguljanak az admin felületen.

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkeztem a weboldal tanácsadásra, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen bármikor le tudod mondani az időpontot, de ezt díjmentesen csak a foglalástól számított 24 órán belül tudod megtenni. Ha ezen túl mondod le a tanácsadást, úgy a teljes összeg 50%-át felszámítom.

Miért minimum 48 órával előre tudok tanácsadásra jelentkezni?

Ahhoz, hogy az online megbeszélés hatékony legyen, nekem is szükségem van némi felkészülési időre. Úgy tudlak hasznos tanácsokkal ellátni, és a meetingen felmerülő kérdéseidre teljes körűen válaszolni, ha előtte átnéztem a honlapod.

Mi történik az online tanácsadáson és utána?

A 60 perces meeting előtti napon kapsz tőlem egy Zoom linket. Itt fogunk beszélgetni, illetve itt teheted fel a kérdéseidet. Együtt kielemezzük a weboldalad: megosztod velem, hogy milyen üzleti céllal hoztad létre a honlapod, én elmondom, milyen pozitívumokat és hiányosságokat találtam, majd együtt megvizsgáljuk a fejlesztésre szoruló területeket.

A megbeszéltek alapján elkészítem a weboldalad audit dokumentációját, benne olyan átfogó és gyakorlatias akciótervvel, amelyet akár önállóan is megvalósíthatsz, vagy akár továbbíthatsz a webdesignerednek, fejlesztődnek. Többségében webdesign és stratégiai tanácsokkal látlak el.

Nekem kevés a 60 perc, jelentkezhetek akár 2-3 órára is?

Alkalmanként csak 60 percre tudsz jelentkezni, de örömmel várlak vissza akár később is, ha úgy érzed, szükséged lenne még segítségre! Amennyiben egyedi foglalkozást szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a gaal.bernadett@banditadesign.hu címen, és megbeszéljük ennek részleteit.

Jelentkeztem a weboldal átalakítást megelőző 30 perces beszélgetésre, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen, bármikor le tudod mondani az időpontot díjmentesen. Amennyiben le akarod mondani, vagy új időpontot szeretnél kérni, azt megteheted a visszaigazoló e-mail végén az "időpont lemondása" linkre kattintva.

Miért szükséges a 30 perces beszélgetés?

Weboldal átalakítást csak olyan honlapokra tudok elvállalni, amelyek rendelkeznek analítikával. Az intro beszélgetésen kiderül, hogy milyen statisztikákkal rendelkezel, illetve mit vársz az újratervezéstől. Őszintén el fogom mondani, ha nem ajánlom a redesignt.

Miért nem fix áras a weboldal és webáruház készítés?

Minden vállalkozás más, az igények is eltérőek, ezért minden megbízásra egyedi árajánlatot adok. Hogy egyszerűbb legyen a döntés, a szolgáltatásoknál meghatároztam a minimum árat.

Szükséges előleget fizetnem?

Igen, az árajánlat elfogadása után, de még a munka megkezdése előtt 40% előleget kérek. Ezt azután kell kifizetned, hogy megkaptad az előlegszámlát.

Mennyi idő, mire elkészül az új weboldalam/webshopom?

Változó, hogy mennyi időt vesz igénybe egy redesign projekt. Általánosságban elmondható, hogy az elfogadott webdesign után még 2-3 hét, amíg birtokba veheted az új oldalt. Odáig többkörös és folyamatos egyeztetés előzi meg a munkát.

Fordulhatok hozzád segítségért a projekt végén is?

Természetesen! Az átadás után videós oktatóanyagot kapsz tőlem, amelyben a saját oldaladon mutatom meg, hogyan vigyázhatsz hosszú távon a designra. Segítek képeket feltölteni, szöveget szerkeszteni - ahol ez szabadon lehetséges -, termékeket felölteni, kategóriákat lérehozni, blogcikkeket szerkeszteni. Egyszóval: mindenben, amire a mindennapi használat során szükséged lesz.

Amennyiben a személyes segítségemre is szükséged lenne, keress meg üzenetben és egyeztetünk a karbantartási lehetőségekről.