Weboldal tervezés

Szétesett weboldalak és kompromisszumos megoldások honlapépítőkkel?
Felejtsd el őket!

Kezdj tiszta lappal!

Vágjunk bele!

Csalódott honlapszerkesztő vagy? Ez neked szól!

Gondolj csak bele! Hol tartanál már most, ha nem a megbízhatatlan sablonoktól vártad volna a megoldást, hanem azonnal szakemberre bízod a vállalkozásod webes megjelenését? Még nem késő, hogy bedurrantsd a bizniszed!

Márkaazonos, szerethető, eredményes

A weboldalad hűen tűkrözni fogja a szakértelmed, támogatja a vállalkozásod, automatán futtatja a kampányod és az ügyfeleid is imádják.

Búcsú a szétesett és lassú weboldaltól

Good bye, erőforrászabáló bővítmények! Ami a designért felel, az a tiszta kód. Csak az maradhat, ami a stabil működéshez elengedhetetlen.

Végre egy menedzselhető weboldal

Ne várj a fejlesztőre, az apró átalakításokat te is el tudod végezni. Kicserélnél egy képet vagy átírnád a szöveget? Nem gond.

Éppen azon gondolkodtál, hogy belevágj az önálló fejlesztésbe, hátha több vevő jön?

Ha szerkesztettél már sablonból weboldalt, találkoztál a legidegesítőbb jelenséggel, amiről csak kevesen beszélnek: lehetetlen megvalósítani a saját elképzeléseidet. Talán többször is nekiugrottál már, hátha több érdeklődő jön, de a vége eddig csak kudarcok sorozata lett.

Összeraktad, örültél, de az első frissítésnél szétesett?

Stabil és technikailag is időtálló weboldalt építeni ingyenes vagy olcsó sablonra nem lehet. Hidd el, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Hogy egész évben kiszolgálhasd a vevőidet, csak szilárd alapokra építkezz! Ezeket az alapkat segítek megteremteni.

Nem működik a levelezés, a foglalás, vagy kritikus hibakódokat kaptál?

Nem tudod javítani őket, és ezen a ponton el is ment a kedved az egésztől... És ha azt mondanám, hogy ezektől a bosszúságoktól megkímélhetnéd magad? Csak azzal foglalkozz, amihez a legjobban értesz: az ügyfeleid kiszolgálásával.

Ne csüggedj tovább, kezdjük újra az elejéről

A honlaptervezés a startmezőről indul. A weboldal üzleti céljára építve meghatározzuk a célközönséget, majd az igényeiket és szokásaikat figyelembe véve elkészítjük azt a weboldalt, amit ők is és te is imádni fogsz!

Előkészítés

A közös munka akkor lesz hatékony, ha a weboldalnak üzleti célja van. A szöveges és képi tartalmakat szintén neked kell biztosítanod, hiszen ezekre fogunk építkezni.

Elemzés és kutatás

Megalkotjuk a tipizált perszónákat, vagyis a célközönséget, akik később használni fogják a weboldalad. Felmérjük a versenytársaidat, hogy lássuk, mivel lehetnél náluk is jobb!

Tervezés és design

Az adatok ismeretében meghatározzuk a stílust, elkészülnek a weboldal drótvázai (funkciókkal és tartalmakkal). Ha ezeket elfogadtad, kezdődhet a webdesign.

Sitebuild és fejlesztés

A következő lépcső a design átültetése a kódba: először statikusan, később WordPress keretrendszerben fejlesztve. Az átadás után oktatóvideókat kapsz a weboldaladhoz.

Neked való a weboldaltervezés, ha...

Rövidebb utat járnál be a sikerig...

...és tisztában vagy vele, hogy a saját honlapod az egyik legfontosabb marketingeszközöd ehhez. Ne pazarolj több időt és pénzt a már amúgy sem működő honlapodba, ami felemészti az energiáidat.

Érzed, hogy változtatnod kell...

...a webes megjelenéseden, de nem tudod, hogyan csináld. Nyitottan állsz a tanácsok elé, ezért partnerként és nem végrehajtóként tekintesz rám. Meghallgatjuk egymás ötleteit, a szakmai észrevételeimet átgondolod.

Minőséget képviselsz...

...ezért többet, jobbat akarsz kihozni a vállalkozásodból és önmagadból. Nem félsz a változástól. Lelkiismeretes és precíz munkavégzésre van szükséged, és egy támogatóra, aki végigvezet a projekten.

Eddig jól hangzik. Mennyibe kerül?

Weboldalak díja

349 999 Ft-tól

  • UX kutatás és felhasználó fókuszú tervezés
  • Egyedi webdesign
  • WordPress alapra tervezett és kódolt weboldal
  • Tesztelés eltérő képernyőkön (mobil, 4K kijelző, stb.)
  • Videós útmutató a mindennapi használathoz

Ezt szeretném!

Webshopok díja

429 999 Ft-tól

  • UX kutatás és felhasználó fókuszú tervezés
  • Egyedi webdesign
  • WordPress alapra tervezett és kódolt weboldal
  • Automatikus számlázás és online fizetés bekötése
  • Videós útmutató a mindennapi használathoz

Ezt szeretném!

Nézz be a kedvenc projektjeim mögé!

Portfóliómban a zöldcsírákat termesztő vállalkozó webshopjától az uniszex kozmetikai termék értékesítési oldaláig sokféle megbízással találkozhatsz. Mindegyikről olvashatsz pár érdekességet is.

Korábbi ügyfeleim mesélnek arról...

...milyen volt a közös munkánk.

Gaál Bernadett webdesigner

Gaál Bernadett vagyok, UI/UX designer

Weboldalak felhasználó fókuszú tervezését és fejlesztését végzem szoros együttműködésben az ügyfeleimmel.

Évekbe telt, mire felismertem, hogy sokan azért halogatják a webes projektjeiket, mert hiányzik mögülük a stratégiai gondolkodás, vagy félnek, hogy nem szereznek rutint a weboldal karbantartásában.

Ezért elhatároztam, hogy nemcsak weboldalt építek a megbízóimnak, hanem felkészítem őket, hogyan legyenek gondos gazdái a honlapjuknak. Ne érezzék magukat kiszolgáltatva, amiért még a legapróbb változtatásnál is külső segítségére szorulnak, és magabiztosan boldoguljanak az admin felületen.

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkeztem a weboldal tanácsadásra, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen bármikor le tudod mondani az időpontot, de ezt díjmentesen csak a foglalástól számított 24 órán belül tudod megtenni. Ha ezen túl mondod le a tanácsadást, úgy a teljes összeg 50%-át felszámítom.

Miért minimum 48 órával előre tudok tanácsadásra jelentkezni?

Ahhoz, hogy az online megbeszélés hatékony legyen, nekem is szükségem van némi felkészülési időre. Úgy tudlak hasznos tanácsokkal ellátni, és a meetingen felmerülő kérdéseidre teljes körűen válaszolni, ha előtte átnéztem a honlapod.

Mi történik az online tanácsadáson és utána?

A 60 perces meeting előtti napon kapsz tőlem egy Zoom linket. Itt fogunk beszélgetni, illetve itt teheted fel a kérdéseidet. Együtt kielemezzük a weboldalad: megosztod velem, hogy milyen üzleti céllal hoztad létre a honlapod, én elmondom, milyen pozitívumokat és hiányosságokat találtam, majd együtt megvizsgáljuk a fejlesztésre szoruló területeket.

A megbeszéltek alapján elkészítem a weboldalad audit dokumentációját, benne olyan átfogó és gyakorlatias akciótervvel, amelyet akár önállóan is megvalósíthatsz, vagy akár továbbíthatsz a webdesignerednek, fejlesztődnek. Többségében webdesign és stratégiai tanácsokkal látlak el.

Nekem kevés a 60 perc, jelentkezhetek akár 2-3 órára is?

Alkalmanként csak 60 percre tudsz jelentkezni, de örömmel várlak vissza akár később is, ha úgy érzed, szükséged lenne még segítségre! Amennyiben egyedi foglalkozást szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a gaal.bernadett@banditadesign.hu címen, és megbeszéljük ennek részleteit.

Jelentkeztem a weboldal átalakítást megelőző 30 perces beszélgetésre, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen, bármikor le tudod mondani az időpontot díjmentesen. Amennyiben le akarod mondani, vagy új időpontot szeretnél kérni, azt megteheted a visszaigazoló e-mail végén az "időpont lemondása" linkre kattintva.

Miért szükséges a 30 perces beszélgetés?

Weboldal átalakítást csak olyan honlapokra tudok elvállalni, amelyek rendelkeznek analítikával. Az intro beszélgetésen kiderül, hogy milyen statisztikákkal rendelkezel, illetve mit vársz az újratervezéstől. Őszintén el fogom mondani, ha nem ajánlom a redesignt.

Miért nem fix áras a weboldal és webáruház készítés?

Minden vállalkozás más, az igények is eltérőek, ezért minden megbízásra egyedi árajánlatot adok. Hogy egyszerűbb legyen a döntés, a szolgáltatásoknál meghatároztam a minimum árat.

Szükséges előleget fizetnem?

Igen, az árajánlat elfogadása után, de még a munka megkezdése előtt 40% előleget kérek. Ezt azután kell kifizetned, hogy megkaptad az előlegszámlát.

Mennyi idő, mire elkészül az új weboldalam/webshopom?

Változó, hogy mennyi időt vesz igénybe egy redesign projekt. Általánosságban elmondható, hogy az elfogadott webdesign után még 2-3 hét, amíg birtokba veheted az új oldalt. Odáig többkörös és folyamatos egyeztetés előzi meg a munkát.

Fordulhatok hozzád segítségért a projekt végén is?

Természetesen! Az átadás után videós oktatóanyagot kapsz tőlem, amelyben a saját oldaladon mutatom meg, hogyan vigyázhatsz hosszú távon a designra. Segítek képeket feltölteni, szöveget szerkeszteni - ahol ez szabadon lehetséges -, termékeket felölteni, kategóriákat lérehozni, blogcikkeket szerkeszteni. Egyszóval: mindenben, amire a mindennapi használat során szükséged lesz.

Amennyiben a személyes segítségemre is szükséged lenne, keress meg üzenetben és egyeztetünk a karbantartási lehetőségekről.