Weboldal Start!

Honlapszerkesztés a saját tempódban

Egyedül vágnál bele a weboldalad kialakításába, de még nem igazán érted, hogy mi teszi ütőssé a webdesignt? Nem tudod, melyik végén kezdj a végeláthatatlan feladatlistádnak? Bérelj magad mellé egy tanácsadót!
Nem hagyom ki!

Mennyit tudsz a weboldalakról?

A következő kvízben egy sor olyan kérdés mentén mérheted fel a tudásod, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ne csak esztétikailag, hanem üzleti szempontból is hatékony honlapokat építhess magadnak. Készen állsz?

Fuss végig ezen az 5 kérdésből álló teszten, hogy kiderítsd, mennyit tudsz a “jó” honlapokról.

Talán nem azt az eredményt kaptad,
mint amire számítottál...

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Már így is azt érzed, hogy ezer felé szaggatnak a teendők, és közben félsz is, hogy egy örökkévalóság lesz, mire munka mellett elindítod a saját honlapod. Lassan haladsz, és úgy tűnik, csak morzsánként csipegeted fel a tennivalókat a to-do listádról.

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Minden okosságot elolvastál a neten a honlapkészítésről, de csak egyre zavarosabb ez az egész. Domain, tárhely, WordPress, design-alapelvek, és némileg még a marketinghez is értened kéne. Vajon van, amit feleslegesen csinálsz?

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Honlap, webshop, landing oldal, oktatási felület a workshopoknak? Mi a különbség egyáltalán, és mi kellene a vállalkozásodhoz? Csak zsonglőrködsz az egyre föléd tornyosuló feladatokkal, és fogalmad sincs, hogy hol kellene kezdened.

A legjobb az lenne, ha egy tanácsadó leülne
melléd, és rád szabva elmondaná, hogyan
kezdj bele a honlapkészítésbe?

Ha most nincs lehetőséged megfizetni valakit, aki mindent elintéz helyetted, akkor se aggódj, mert mindössze egy lépésnyire vagy attól, hogy megismerd a sikeres weboldalak titkait!

Jól hangzik, jövök!

Ezekre a kérdésekre kapsz választ
a Weboldal Start! során

A Weboldal Start! egy tanácsadói program rád szabva, ahol a célod függvényében választhatsz, hogy egyszeri kezdőlökésre, vagy hosszabb távú segítségre van-e szükséged az épülő honlapoddal kapcsolatban.

Nézd vissza a legutóbbi ingyenes webdesign webinárt! Ilyen és ehhez hasonló tanácsokat kapsz a Weboldal Start! programban.

Milyen eredményeket érhetsz el
a Weboldal Start! programmal?

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Betekintést nyerhetsz a webdesigner boszorkánykonyhájába, ahol megismered azokat a design fogásokat, amelyek segítenek elvezetni a látogatóidat egyenesen az ajánlatodig.

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Végre kiderül, milyen képeket érdemes használnod, akár szolgáltató vagy, akár termékeket értékesítesz. Megtanulod, mi az, amire feltétlenül figyelj - még a fotó feltöltése előtt.

Bandita design weboldal start kisvállalkozóknak

Megérted, milyen bizalmi elemekre lesz szükséged, hogy több megrendelőt szállítson a weboldalad. Látni és érteni fogod, hogy olykor apró változtatásokkal is forintban mérhető eredményeket tudsz elérni.

Jól hangzik? Gyere, válassz aszerint, hogy
sprintelni szeretnél-e, vagy inkább lépésről lépésre haladnál!

Jól hangzik, jövök!

60 perces tanácsadások hozzád igazítva

Csak foglalj magadnak egy szimpatikus időpontot, és tölts ki egy kétperces űrlapot, hogy a meetingen valóban hasznos tanácsokkal tudjalak ellátni az épülő honlapoddal kapcsolatban. Másra van szükség ugyanis egy landing oldalon, és megint más megközelítés kell egy webshophoz.

Webdesign Sprint

20 000 Ft

 • 1 x 60 perces tanácsadás
 • Kizárólag rólad, a vállalkozásodról szól
 • Élő beszélgetés Google Meeten
 • Személyre szabott tanácsok, amelyeket önállóan is be tudsz építeni a honlapodba
 • 1 alkalom
 • Részletfizetés
 • Letölthető segédlet: Mi kerüljön a kezdőlapra?
Ezt szeretném!

Webdesign Trip

4 x 17 000 Ft

 • 4 x 60 perces tanácsadás
 • Kizárólag rólad, a vállalkozásodról szól
 • Élő beszélgetés Google Meeten
 • Személyre szabott tanácsok, amelyeket önállóan is be tudsz építeni a honlapodba
 • 3 hónapig felhasználható
 • Részletfizetés
 • Letölthető segédlet: Mi kerüljön a kezdőlapra?
Ez nekem szól!
Gaál Bernadett webdesigner

Gaál Bernadett vagyok, UI/UX designer

Weboldalak felhasználó fókuszú tervezését és fejlesztését végzem szoros együttműködésben az ügyfeleimmel.

Évekbe telt, mire felismertem, hogy sokan azért halogatják a webes projektjeiket, mert hiányzik mögülük a stratégiai gondolkodás, vagy félnek, hogy nem szereznek rutint a weboldal karbantartásában.

Ezért elhatároztam, hogy nemcsak weboldalt építek a megbízóimnak, hanem felkészítem őket, hogyan legyenek gondos gazdái a honlapjuknak. Ne érezzék magukat kiszolgáltatva, amiért még a legapróbb változtatásnál is külső segítségére szorulnak, és magabiztosan boldoguljanak az admin felületen.

Gyakran ismételt kérdések

Kik jelentkezhetnek a Weboldal Start!-ra?

A Weboldal Start! elsősorban olyan kisvállalkozóknak szól, akik weboldal, sales oldal vagy webshop készítés előtt állnak, viszont aktuálisan nincs lehetőségük felfogadni egy webdesigner szakembert, aki elvégezné nekik a honlapépítést.

Melyiket válasszam, a Sprint vagy a Trip csomagot?

Ha már nem teljesen idegen számodra a honlapkészítés, ismered a webtervezés folyamatát, és már csak egy kezdőlökésre van szükséged, a Sprint lesz a te csomagod. Ha viszont teljesen idegen számodra a webdesign területe, nem ismered a honlapmotorokat, a domain- és tárhelyügyintézés lépéseit, a design-alapelveket (színek, betűtípusok, képválasztás, stb.) akkor a Trip csomag lesz számodra a legjobb választás.

Meddig használhatom fel a Trip csomagot?

A Trip csomagot 3 hónapon át fel tudod használni, vagyis a 4 x 60 perces tanácsadást összesen 90 napra tudod elosztani. Ez egy jó lehetőség akkor, ha a tanácsadás ideje alatt be tudod építeni a hallottakat a gyakorlatba.

Mi történik azután, hogy jelentkeztem valamelyik csomagra?

Miután időpontot foglaltál magadnak és kitöltötted a kétperces űrlapot, kapni fogsz tőlem egy automata visszaigazoló e-mailt (ha 24 órán belül nem érkezne meg, írj nekem a gaal.bernadett@banditadesign.hu címre). A foglalásodat jóvá fogom hagyni, az adataid és a fizetési opciók alapján pedig kiállítom a számlát. Ezek nem automatán futnak, szóval ne ijedj meg, ha nem kapsz azonnal visszaigazolást!

Ha rendezted a csomag díját, azzal véglegesítetted az időpontodat. Nincs más dolgod, mint várni a jelentkezési lapodon megadott e-mail címeden az első Google Meet-meghívódat.

Mit kell tennem, ha le kell mondanom az időpontot?

Semmi gond, a véglegesített időpontodat tartalmazó levél alján egyetlen gombnyomással le tudod mondani az időpontot. Ha új foglalást szeretnél, a lemondás után szabadon választhatsz másik napot.