Weboldal átalakítás

Egy weboldal újratervezése többről szól, mint a grafika megpiszkálása. A redesign hozzásegít, hogy a honlapod végre ne nyűg legyen, hanem egyenes úton elrepítsen a sikerhez!

Jelentkezz az ingyenes, 30 perces intro beszélgetésre!

Jelentkezem!

Itt mindent megkapsz, ami egy tuti befutó honlapra kell!

Komoly céljaid vannak a weboldaladdal? Akkor nem elég csak a grafikai elemeket újragondolni, alaposan a mélyére kell ásni, hogy kiderüljön, miért nem konvertál egy weboldal. Lehet, hogy most csak a designnal vagy elégedetlen, de ha benézünk mögé, kiderül, hogy technikai gondok is akadnak szépszámmal.

Márkaazonos, szerethető, eredményes

A weboldalad hűen tűkörzi a szakértelmed, támogatja a vállalkozásod és az ügyfeleid is imádják.

A rakéta, ami elhúz a többiek mellett

Olyan weboldal rendszert kapsz a kezedbe, ami folyamatosan és automatikusan szállítja az érdeklődőket.

Végre egy menedzselhető weboldal

Az apró átalakításokat te is elvégezheted. Kicserélnél egy képet, átírnád a szöveget? Nem gond.

Túlzsúfolt és lemaradt a modern weboldalaktól?

A weboldalad a vállalkozásodért, érted létezik. Azért indítottad, hogy több ügyfeled vagy vásárlód legyen, ezért könnyen használható, néhány másodperc alatt áttekinthető és gyors online felületet kell varázsolni belőle, ha fel akarod zárkóztatni a mai alapkövetelményekhez.

Lenyűgöz a versenytársad oldala?

Attól, mert az ő honlapja szebb, még nem biztos, hogy jobb is! Figyelni és nem másolni kell a konkurenciát. Az elemzés megkerülhetetlen lépés egy weboldal átalakítása során.

Jó lenne, ha a látogatóid nem távoznának üres kézzel?

Ha tudatosan vezeted a figyelmüket, akkor nem mennek el nyomtalanul. Egy rakás design megoldás van, ami segít neked a felhasználók figyelmének terelésében, ezáltal a konverzió növelésében.

Ha téged is ezek a kérdések foglalkoztatnak, gyere el egy 30 perces ingyenes beszélgetésre, ahol megmutathatod a weboldalad, felteheted a kérdéseidet és átbeszéljük az analitikád eddigi eredményeit. Itt kiderül, hogy tényleg redesignra van-e szükséged.

Jelentkezem!

Mire számíthatsz a weboldal újratervezése során?

Egy újratervezett weboldal hasonló folyamatokon megy keresztül, mint a startmezőről induló honlapok, ám mivel létező, mért eredményekre támaszkodhatsz, sokkal pontosabban tudod kiszolgálni az érdeklődőidet, vásárlóidat. A redesign óriási, ám bizonyosan megtérülő fejlesztés.

Intro beszélgetés

Egy ingyenes, 30 perces beszélgetésen bemutathatod a honlapod vagy webáruházad, és azt is elárulhatod, mit vársz a redesigntól. Ezután megkapod az árajánlatot.

Elemzés és kutatás

A weboldalt átvilágítom az analítika alapján, majd az eredményeket összevetjük a céljaiddal. Ha szükséges, újraalkotjuk a célközönséget és felmérjük a versenytársaid.

Tervezés és design

Az adatok ismeretében meghatározzuk a stílust, elkészülnek a weboldal drótvázai (funkciókkal és tartalmakkal). Ha ezeket elfogadtad, kezdődhet a webdesign.

Sitebuild és fejlesztés

A következő lépcső a design átültetése a kódba: először statikusan, később WordPress keretrendszerben fejlesztve. Az átadás után oktatóvideókat kapsz a weboldaladhoz.

Neked való a weboldal átalakítás, ha...

Rövidebb utat járnál be a sikerig...

...és tisztában vagy vele, hogy a saját honlapod az egyik legfontosabb marketingeszközöd ehhez. Ne pazarolj több időt és pénzt a már amúgy sem működő honlapodba, ami felemészti az energiáidat.

Érzed, hogy változtatnod kell...

...a webes megjelenéseden, de nem tudod, hogyan csináld. Nyitottan állsz a tanácsok elé, ezért partnerként és nem végrehajtóként tekintesz rám. Meghallgatjuk egymás ötleteit, a szakmai észrevételeimet átgondolod.

Minőséget képviselsz...

...ezért többet, jobbat akarsz kihozni a vállalkozásodból és önmagadból. Nem félsz a változástól. Lelkiismeretes és precíz munkavégzésre van szükséged, és egy támogatóra, aki végigvezet a projekten.

Eddig jól hangzik. Mennyibe kerül?

Weboldalak díja

429 999 Ft-tól

 • A redesign projektet megelőző ingyenes igényfelmérés
 • A weboldal átvilágítása az analitika alapján
 • Felhasználó fókuszú újratervezés
 • Blog, hírlevél, űrlap funkciók
 • WordPress alapra tervezett egyedi reszponzive design és kód
 • Videós útmutató a mindennapi használathoz

Ezt szeretném!

Webshopok díja

469 999 Ft-tól

 • A redesign projektet megelőző ingyenes igényfelmérés
 • A webshop átvilágítása az analitika alapján
 • Felhasználó fókuszú újratervezés
 • Automatikus számlázás és online fizetés bekötése
 • WordPress alapra tervezett egyedi reszponzive design és kód
 • Videós útmutató a mindennapi használathoz

Ezt szeretném!

Nézz be a kedvenc projektjeim mögé!

Portfóliómban a zöldcsírákat termesztő vállalkozó webshopjától az uniszex kozmetikai termék értékesítési oldaláig sokféle megbízással találkozhatsz. Mindegyikről olvashatsz pár érdekességet is.

Korábbi ügyfeleim mesélnek arról...

...milyen volt a közös munkánk.

Gaál Bernadett webdesigner

Gaál Bernadett vagyok, UI/UX designer

Weboldalak felhasználó fókuszú tervezését és fejlesztését végzem szoros együttműködésben az ügyfeleimmel.

Évekbe telt, mire felismertem, hogy sokan azért halogatják a webes projektjeiket, mert hiányzik mögülük a stratégiai gondolkodás, vagy félnek, hogy nem szereznek rutint a weboldal karbantartásában.

Ezért elhatároztam, hogy nemcsak weboldalt építek a megbízóimnak, hanem felkészítem őket, hogyan legyenek gondos gazdái a honlapjuknak. Ne érezzék magukat kiszolgáltatva, amiért még a legapróbb változtatásnál is külső segítségére szorulnak, és magabiztosan boldoguljanak az admin felületen.

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkeztem a weboldal tanácsadásra, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen bármikor le tudod mondani az időpontot, de ezt díjmentesen csak a foglalástól számított 24 órán belül tudod megtenni. Ha ezen túl mondod le a tanácsadást, úgy a teljes összeg 50%-át felszámítom.

Miért minimum 48 órával előre tudok tanácsadásra jelentkezni?

Ahhoz, hogy az online megbeszélés hatékony legyen, nekem is szükségem van némi felkészülési időre. Úgy tudlak hasznos tanácsokkal ellátni, és a meetingen felmerülő kérdéseidre teljes körűen válaszolni, ha előtte átnéztem a honlapod.

Mi történik az online tanácsadáson és utána?

A 60 perces meeting előtti napon kapsz tőlem egy Zoom linket. Itt fogunk beszélgetni, illetve itt teheted fel a kérdéseidet. Együtt kielemezzük a weboldalad: megosztod velem, hogy milyen üzleti céllal hoztad létre a honlapod, én elmondom, milyen pozitívumokat és hiányosságokat találtam, majd együtt megvizsgáljuk a fejlesztésre szoruló területeket.

A megbeszéltek alapján elkészítem a weboldalad audit dokumentációját, benne olyan átfogó és gyakorlatias akciótervvel, amelyet akár önállóan is megvalósíthatsz, vagy akár továbbíthatsz a webdesignerednek, fejlesztődnek. Többségében webdesign és stratégiai tanácsokkal látlak el.

Nekem kevés a 60 perc, jelentkezhetek akár 2-3 órára is?

Alkalmanként csak 60 percre tudsz jelentkezni, de örömmel várlak vissza akár később is, ha úgy érzed, szükséged lenne még segítségre! Amennyiben egyedi foglalkozást szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a gaal.bernadett@banditadesign.hu címen, és megbeszéljük ennek részleteit.

Jelentkeztem a weboldal átalakítást megelőző 30 perces beszélgetésre, de mégsem jó az időpont. Le tudom mondani?

Természetesen, bármikor le tudod mondani az időpontot díjmentesen. Amennyiben le akarod mondani, vagy új időpontot szeretnél kérni, azt megteheted a visszaigazoló e-mail végén az "időpont lemondása" linkre kattintva.

Miért szükséges a 30 perces beszélgetés?

Weboldal átalakítást csak olyan honlapokra tudok elvállalni, amelyek rendelkeznek analítikával. Az intro beszélgetésen kiderül, hogy milyen statisztikákkal rendelkezel, illetve mit vársz az újratervezéstől. Őszintén el fogom mondani, ha nem ajánlom a redesignt.

Miért nem fix áras a weboldal és webáruház készítés?

Minden vállalkozás más, az igények is eltérőek, ezért minden megbízásra egyedi árajánlatot adok. Hogy egyszerűbb legyen a döntés, a szolgáltatásoknál meghatároztam a minimum árat.

Szükséges előleget fizetnem?

Igen, az árajánlat elfogadása után, de még a munka megkezdése előtt 40% előleget kérek. Ezt azután kell kifizetned, hogy megkaptad az előlegszámlát.

Mennyi idő, mire elkészül az új weboldalam/webshopom?

Változó, hogy mennyi időt vesz igénybe egy redesign projekt. Általánosságban elmondható, hogy az elfogadott webdesign után még 2-3 hét, amíg birtokba veheted az új oldalt. Odáig többkörös és folyamatos egyeztetés előzi meg a munkát.

Fordulhatok hozzád segítségért a projekt végén is?

Természetesen! Az átadás után videós oktatóanyagot kapsz tőlem, amelyben a saját oldaladon mutatom meg, hogyan vigyázhatsz hosszú távon a designra. Segítek képeket feltölteni, szöveget szerkeszteni - ahol ez szabadon lehetséges -, termékeket felölteni, kategóriákat lérehozni, blogcikkeket szerkeszteni. Egyszóval: mindenben, amire a mindennapi használat során szükséged lesz.

Amennyiben a személyes segítségemre is szükséged lenne, keress meg üzenetben és egyeztetünk a karbantartási lehetőségekről.